View Full Version : Komponent ya da modül yazmaya ne dersiniz?
yildizib
05.08.2004, 14:40
Arkadaşlar beraberce bir bileşen yazalım mı?
Benim aklımda olan bir proje var.
MOSPAD yahoo note pad benzeri bir bileşen yazmaya ne dersiniz.
Bunu tek başıma yapmam zor ama bereberce yazabiliriz.PHP bilen arkadaşlara duyurulur....
:D
turkhizmet
06.08.2004, 19:10
hadi bak i$ine ya, git sitenle falan ugra$.
daha düzgün cevaplayabilirdin turkhizmet!
Bunu tek başıma yapmam zor ama bereberce yazabiliriz.PHP bilen arkadaşlara duyurulur....
ben bu projeye katilirdim ama malesef cok az zamanim var :(
isden geri kalan zamanimida moruk.net ile ograsiyom veya burda forumu kontrol edebiliyorum.
Selamlar
KoC
turkmambo
06.08.2004, 21:03
yahoo pad nedir ki?
yildizib
09.08.2004, 18:47
Çok çabuk çıkışıyorsun...
Ama zaman konusunda şu an benim de sıkıntılarım var.
o yüzden bu işle uğraşmayı planlaymıyorum.
ya da bu kadar hevesli insanla bu iş olmaz...
Bu arada mambo.gen.tr ile uğraşan ekipte olan var mı? ya da tanıdığınız birileri?Nickleri nedir?
Turkhizmet diline eşşek mambosu soksun....
:mad: :eek:
yildizib, MamboPadin +si ne olacak yada hangi amac icin kullanilacak, kafandakilerle bizimle paylasirsan cok daha cabuk cevap alirsin. Sahsen bi yardimim dokunursa sevinirim.
Yahoo benzeri bi notepad yazmak o kadar zor bisey degil, kendin de cok kisa surede yazabilirsin. database bazli yapmak istedigini varsayiyorum, basta bi class olusturursun ve istedigin fieldre hem database te hem class ta (bi componente baz alabilirsin) olusturursun. MamboPad e eklemek/silmek/degistirme ondan sonra cok kolaydir mamboda. basit Store/Bind fonksiyonlarla ekleme yaparsin ve load(uid) le edit kutularina yazdirirsin, toplam 100 satiri gecmez.
*bazi insanlar bu forumu dating sitelerdeki forumlarla karisitiriyorlar, bu uzucu! burda ogrenmek ve gelismek icin dunyanin her yerinden 10,000lerce insan toplanmis ve birbiri ile saygi ile konusiyorlar, bilgi paylasiyorlar, ama malesef bu forum'da degisik tavirlari takintilari olan insanlarla karsilasiyorum. lutfen bu insanlarin verdigi emege saygi duyalim ve onumuze bakalim.
açıklamalar için teşekkürler danialt..
yildizib
26.08.2004, 10:37
Yeni yeni ne demek istediğini anlıyorum danialt .
Şu aralar mamboya bileşen ekleme nasıl yapılır diye bilgi ediniyor ve eklemeye çalışıyorum.Ve dediğin gibi kolay ama , çok kolay değil.
Mantık çok güzel kurulmuş. Anlaması kolay... (mambo classları felan çok düzenli)
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.